Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 281e4c
Meierijstad

'Made in Meierijstad' slogan citymarketingcampagne

Meierijstad - Dinsdagavond heeft de onthulling van de nieuwe citymarketingcampagne ' Made in Meierijstad' plaatsgevonden. Voor deze onthulling waren de inwoners van Meierijstad uitgenodigd, die de afgelopen maanden hebben meegedacht over hoe Meierijstad het beste op de kaart gezet kan worden. De onthulling vond plaats in het gemeentehuis in Veghel.

De inwoners die afgelopen maanden mee hebben gedacht, mochten als eerste kennisnemen van het beeldmerk en het campagnemateriaal. Communicatie adviesbureau Imagro heeft de campagne mee begeleid en de aanwezige inwoners bij de onthulling meegenomen in het verhaal achter het beeldmerk. Het verhaal achter de campagne is onder meer op basis van interviews met stakeholders, sessies met inwoners en een pizza-beraad met jongeren tot stand gekomen.
Zo is 'ondernemend, daadkrachtig en betrokken', samengevat het DNA van onze gemeente en zijn we sterk in Food en Cultuur in de meest brede zin van het woord. Daarbij staan de inwoners en ondernemers, de mens dus, centraal. Onze inwoners zijn opvallend actief in het verenigingsleven en met het organiseren van activiteiten en evenementen. Met voorzieningen als de Noordkade, een festival als Paaspop en de sterke AgriFood sector kunnen we onze gemeente landelijk op de kaart zetten. Daarbij zijn inwoners en ondernemers belangrijke ambassadeurs om nieuwe mensen en bedrijven aan te trekken. En koersen we met name op het aantrekken van jong talent en recreanten.
In het campagnemateriaal zien we dan ook vooral de inwoners terug. Het beeldmerk gaat ingezet worden bij allerlei evenementen die in Meierijstad georganiseerd worden. Op www.meierijstad.nl/madeinmeierijstad kunt u het beeldmateriaal vinden.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!