Afbeelding

Mama……je bent de allerliefste

Algemeen

Dat het bijna Moederdag is, kan je bijna niet ontgaan zijn. De dag om je moeder weer eens in het zonnetje te zetten. Dat verdient ze. Ondernemersvereniging Rooi 2000 heeft weer een leuke actie bedacht.

Vanaf 8 mei is een hart verkrijgbaar bij de deelnemende winkels in het centrum van Sint-Oedenrode. Vul de zin "Mama, jij bent de allerliefste, omdat jij ….." verder aan en deponeer deze tot uiterlijk zaterdagmiddag 11 mei in een van de tonnen die staan bij You! fashion for women in het Kofferen of Roxs Electro World op de Borchmolendijk. De trekking is om 15.30 uur. Je moeder maakt kans op de hoofdprijs: een High Tea met bubbels, of een van twee de cadeaubonnen van Rooi 2000. Wie gunt zijn/haar moeder dit nou niet? Met de winnaressen wordt persoonlijk contact opgenomen en ze worden bekend gemaakt in DeMooiRooiKrant. Kun je zelf nog niet schrijven? Vraag dan de hulp van je familieleden, die mogen natuurlijk ook mee helpen.

De harten met persoonlijke wens voor jouw moeder kunnen vanaf woensdag 15 mei opgehaald worden bij You! fashion for women. Zodat je deze alsnog persoonlijk kunt overhandigen aan je moeder.