Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 208717
Foto:
Sport

Dai-Ippo pakt vier keer eerste plaats

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag gingen twaalf judoka's op pad in het kader van de Dai-Ippo Bokaal. Deze keer werd er gestreden in Den Bosch bij Judo School Kradolfer.

In de vroege ochtend moesten Milan van de Elsen en Fenne van Laarschot aantreden. Deze twee gretige judoka's zetten hun eerste schreden op het wedstrijdgebied en deden dit zeer verdienstelijk. Milan wist zijn vier partijen met Ippon te winnen en werd afgetekend eerste. Dit was jammer voor Fenne want zij verloor alleen maar van Milan en pakte hiermee de tweede plaats. Maar beiden hebben laten zien dat ze snappen waar het om begonnen is.
In de tweede groep wist alleen Quinten Marinus de eerste plaats te behalen. Tweede plaatsen waren er hier voor Hein Korsten, Wessel Biemans en Pip van Nimwegen. Derde plaatsen voor Youri Biemans, Fenn Klokgieters en Jesse Romviel.
In de derde groep lieten Joep de Visser, Liam Zoontjens en Frens van der Zanden ook duidelijk zien waarom ze meededen. Met mooi verzorgd judo, waarin de geoefende worpjes goed werden uitgevoerd, wist Joep zijn vier wedstrijden te winnen. De eerste partij was meteen al tegen Frens. Daar had hij het wel even moeilijk mee, maar hij wist te winnen met Wazari. Daarna won Joep alles met Ippon. Frens kon nu niet achterblijven en hij won drie partijen met Ippon en pakte de tweede plaats. Liam Zoontjens is een echte vechter. Hij won zijn vijf partijen vrij eenvoudig met Ippon en werd ook eerste. Liam mag de volgende keer wat meer tegenstand hebben. Hij stak nu met kop en schouders uit boven zijn tegenstanders.   

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Viert u Halloween?Reageren!