Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 9fdcfc

Eerste Goede Doelen Week goed verlopen

Sint-Oedenrode - Afgelopen week was het dan zover: de collectanten kwamen bij u langs de deur om de gevulde collecte-enveloppen op te halen. Bij veel inwoners lag de collecte- enveloppe al klaar voor de collectant. Er waren ook mensen die nog even moesten wennen: de enveloppe lag al bij het oud papier en dan gaven ze alsnog geld in de collecte-emmer.

De meeste inwoners lieten blijken dat zij de nieuwe manier van collecteren door deze 16 goede doelen op prijs stellen. Eén keer rustig bedenken wat je wilt geven aan de 16 goede doelen, in plaats van haastig zoeken naar muntjes met de voordeur open.
Donderdag- en vrijdagavond kwamen de collectanten hun collecte-emmer afgeven bij de Rabobank op de markt. Ook zij moesten wennen aan de grotere emmers en de enveloppen. Daar zat een team van vrijwillige tellers klaar om de enveloppen te openen en het geld te tellen en af te storten. Er zijn tijdens deze avonden ongeveer 4000 enveloppen geopend en geteld! Gedurende dat precisiewerk werden de vrijwilligers door Albert Heijn Sint-Oedenrode voorzien van koffie, thee, frisdrank en koek.
Bent u ook benieuwd wat de wat er is opgehaald voor de 16 goede doelen? Op zaterdag 20 april om 10.00 uur wordt bij de kiosk op de markt de voorlopige opbrengst van de collecte bekend gemaakt. Daarna kunnen de meer dan 100 winnaars van de loterij er hun prijs ophalen. Prijswinnaars worden vooraf door de organisatie op de hoogte gesteld. Voor meer informatie: www.goededoelenweeksintoedenrode.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je ook zo blij dat het Carnavalsseizoen weer nadert?Reageren!