Afbeelding

Eén doel voor ogen

Algemeen

Sint-Oedenrode - De Goede Doelen Week komt er aan. U heeft er vast al iets over gelezen. Wat zal blijven hangen is dat u geen zestien goede doelen meer aan de deur krijgt, maar dat u eenmalig geld kunt doneren voor doelen naar keuze. Het is een flinke klus om dat allemaal te organiseren. Verschillende taakgroepen houden zich er mee bezig. Ze hebben allemaal hetzelfde doel. De komende weken stellen we hen aan u voor. Deze keer: Taakgroep pr & communicatie.

Wat is jullie taak?
"Onze taak is om ervoor te zorgen dat iedere inwoner van Boskant, Olland, Nijnsel en Sint-Oedenrode weet wat de Goede Doelen Week inhoudt, wat de nieuwe manier van collecteren wordt. En tot slot om ervoor te zorgen dat de website, social media en DeMooiRooiKrant bol staan van informatie en weetjes over de Goede Doelenweek."

Wie zitten er in de werkgroep?
"Dia van Sinten, Twan van Dijck, Trudis Duffhues, Joop van den Heuvel, Natascha Jonkergouw, Annaly van Hecke en Jeanne van Erp."

Hoe verloopt het?
"Het gaat goed. We zijn druk met de puntjes op de i voor het drukwerk, banners, de website en de komende artikelen in DeMooiRooiKrant."

Willen jullie verder nog iets kwijt?
"We hebben een keileuk filmpje gemaakt waarin op een ludieke manier wordt uitgelegd hoe de Goede Doelen Week in zijn werk gaat, dus mis deze niet. Het wordt uitgezonden op Omroep Meierij. En over een aantal weken komt Boskant, Olland, Nijnsel en Sint Oedenrode vol te hangen met posters met de uitleg over de nieuwe manier van collecteren. En als allerlaatste: houd DeMooiRooikrant de komende weken goed in de gaten, want aan de Goede Doelen Week is een leuke actie verbonden die u niet wilt missen…!"