Afbeelding

Groot Hertogbal bij café d'n Toel

Algemeen

Olland - Michael Toelen van café d'n Toel kocht de grootste eretitel tijdens de titelveiling. Dat leverde hem de benaming Groot Hertog op. Tevens houdt dat in dat hij een feestje moet organiseren. Dat vindt hij helemaal niet erg! Op zaterdag 30 maart is het daarom tijd voor het Groot Hertogbal en Halfvastenspektakel bij café d'n Toel in Olland.

Samen met carnavalsvereniging de Loopgravers heeft de uitbater voor een schitterend en nogal vermakelijk programma gezorgd. The Creaking Bones komen optreden, Zanger Maico gaat de mensen laten genieten van zijn kwaliteiten en de Ollandse Dorpskapel zal zekers te weten weer voor gezellige klanken zorgen. Carnaval mag dan geweest zijn, maar het voordeel is dat er weer een ander feestje gebouwd mag worden. Bij d'n Toel is dat een garantie voor een topdag, want Toelen heeft het kunstje vaker geflikt.
Op deze dag wordt ook bekend gemaakt wie zich komend jaar Baljuw van Papgat mag noemen. Alleen dat is al een reden om een kijkje te gaan nemen. Veel plezier!