Logo mooirooi.nl
Foto: Connie Sinteur   | Fotonummer: c34a39
Foto: Connie Sinteur (Foto: Connie Sinteur)
Sport

WTC Gerry van Gerwen: derde editie Ollands Ruigste

Olland - In 2018 heeft de MTB tocht 'Mutsaars Bikes Ollands Ruigste' de waardering 'Extra goed geregeld' mogen ontvangen van de NTFU. Een mooi resultaat voor WTC Gerry van Gerwen waar ze als club samen met de organisatie en de vele vrijwilligers enorm trots op zijn. In 2019 staat deze MTB tocht 'Ollands Ruigste' weer op de agenda, te weten op aanstaande zondag 31 maart.

WTC Gerry van Gerwen is weer kritisch naar zichzelf geweest en heeft de feedback van de deelnemers van de eerste en tweede editie opgepakt en verwerkt. Dit heeft geresulteerd in een MTB tocht waar iedereen aan zijn trekken kan komen.
Nog iets minder verharde wegen. Het wordt net iets 'ruiger' - GPS routes van 40, 65 of 100 km - Combi van single-tracks en strada's - Professionele tijdsregistratie - Scan & Go - Massastart en een sfeerplein bij start en finish - Zeer goed verzorgde pauzeplaatsen. Dat belooft weer een hele toffe editie te worden met de 100 km als spektakelstuk voor de ware MTB liefhebbers.
Je kunt je online inschrijven op www.wtcgvg.nl/ollandsruigste of via www.fietssport.nl of op de dag zelf komen. LET OP!!! Met de verandering van wintertijd naar zomertijd…


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!