Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 1ac841
Foto:
Sport

Odisco pakt strijdend een punt

Olland - Afgelopen zondag speelde Odisco uit in Mill tegen Klick. De vorige wedstrijd tegen Klick werd met slechts één doelpunt verloren, dus er was wat mogelijk. De dames waren in ieder geval vol vertrouwen.

De eerste helft speelde Odisco goed: er werden goede kansen gecreëerd en afgerond; verdedigend werd niet veel weggegeven. Klick was een pittige tegenstander, die toch steeds weer aansloot. Na 20 minuten kon Odisco een gaatje slaan naar 4-6. Maar ook hier had Klick een antwoord op en trok de stand gelijk. Toch was het Odisco die met een kleine voorsprong kon gaan rusten (6-7).
In de rust werd de dames verteld deze positieve manier van spelen door te zetten. Het hard werken werd beloond en Odisco speelde goed.
Na rust kwam Odisco meerdere keren een doelpunt voor, maar kon niet los komen van de tegenstander. Met nog 10 minuten op de klok was het Klick dat een aantal keer snel scoorde en zo op 3 doelpunten voorsprong kwam (12-9). In een time-out werd de dames uit Olland verteld nog één keer alles op alles te zetten. Deze opdracht werd keurig uitgevoerd: Odisco wist zich terug te knokken en met 2 minuten op de klok zelfs de 12-13 te maken. Helaas gooide Klick hierna nog een afstandsschot binnen en liet Odisco wat aardige kansjes liggen, waardoor ze met 1 punt huiswaarts gingen.
Odisco speelde vandaag een sterke wedstrijd en bleef strijden als ploeg. Volgende week speelt Odisco om 13.15 de belangrijke, laatste zaalwedstrijd in de Streepen. Oxalis is dan de tegenstander.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!