Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 40c840
Foto: Jan Roche
Sport

Ollandia op bezoek bij SVSOS

Olland - Zondag staat er voor Ollandia weer een uitwedstrijd op het programma. Ze moeten hiervoor naar sportpark De Stevort aan de Gemeintsedijk 1 in Biest Houtakker om daar om 14.30 uur aan te treden tegen SVSOS. 

Tegen de SportVereniging "Samenspel Overwint Steeds" werd in de thuiswedstrijd een moeizame 2-1 overwinning behaald, waarmee tevens de periodetitel binnen was. Na deze wedstrijd volgt er op 31/3 een inhaalprogramma, waarin Ollandia vrij is en concurrent Riel, net als a.s. zondag, moet aantreden tegen Essche Boys en Ollandia dus kan afwachten of de concurrentie punten laat liggen. In het komende weekend staan er ook voor de andere teams wedstrijden op het programma, waarbij ook Ollandia JO7 weer start met de 4 tegen 4 competitie tegen teams uit geheel Meierijstad. Naast de voetbalsupporters in het weekend zijn donderdag 21/3 ook de rikliefhebbers in de Ollandia kantine weer van harte welkom.

Rikken bij Ollandia
A.s. donderdag 21/3 zijn alle liefhebbers om 20.45 uur weer van harte welkom in de Ollandia kantine op sportpark Ekkerzicht voor een avond gezellig rikken, waarbij er mooie prijzen zijn te winnen. 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!