Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 08c109
Sport

Boskant uit naar Herpinia

Boskant - Zondag meer weer een nieuwe poging! Het is nog even afwachten wat de weergoden deze keer voor ons in petto hebben, maar veel minder dan afgelopen weekend kan het toch bijna niet, zou je denken. Boskant gaat op bezoek bij Herpinia. 

Op basis van de huidige stand lijkt het een makkie. Dat was het voor Nijnsel afgelopen zondag in ieder geval wel, gezien de 7-1 overwinning die ze behaalden op het team uit Herpen. Voor Boskant is het niet zo vanzelfsprekend dat een overwinning vooraf al bijna zeker is. In de thuiswedstrijd werd het indertijd een 0-0 gelijkspel; Boskant was toen wel beter en kreeg de betere kansen. Maar aangezien we geen Stephan H. in de spits hebben! Overschrijven op korte termijn gaan niet meer lukken, dus we zullen toch zelf aan de bak moeten!
Een overwinning zou in ieder geval alle onzekerheid over een plek in de middenmoot wegnemen.
Alle feest- en vakantiedagen zijn achter de rug, dus er kan zaterdag en zondag weer met een volledige bezetting (minus eventuele blessures) gevoetbald worden. De KNVB heeft dat onderkend, voor alle teams staat een wedstrijd op het programma.
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!