Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 6ff6d6
Foto: Jeroen van de Sande
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Kaartjes jeugdtent weer volop in trek

Sint-Oedenrode - Ondanks het mooie weer trokken vele tientallen jeugdigen zondag naar Mariëndael om kaartjes in te slaan voor het naderende jeugdcarnaval. Om 10.00 uur precies startte de voorverkoop. Toen om 14.00 uur de deur op de knip ging, keek de organisatie tevreden terug.

Terwijl enkele jeugdcarnavalstenten in de regio de deuren hebben gesloten, gaat de jeugdtent op de Rooise Markt ook dit jaar weer gewoon open. Jeugdcarnaval in Sint-Oedenrode leeft, maar daar doet Stichting Jeugdcarnaval dan ook alles aan. "Vergeleken met enkele jaren geleden maakt de jeugd vaak pas op het laatste moment een keuze waar ze heen gaan. Dat merk je in de voorverkoop. Dat ligt iets lager dan pakweg vijf jaar geleden", zegt Bob Heijmans namens de organisatie. Hij kijkt samen met zijn collega's terug op een prima eerste verkoopdag. "Het is een dag die hopelijk zorgt voor een goede start. In de lijn van de afgelopen jaren mogen we in ieder geval niet mopperen", is hij tevreden.
Over anderhalve week barst het carnavalsfeest weer los. De jeugdtent heeft wederom een prikkelend programma voor de Rooise jeugd. Volgende week lees je in DeMooiRooiKrant het complete programma. Wil je kaartjes aanschaffen voor alle avonden? Of wil je een dagkaart kopen? Ga dan naar Roxs Elektro en schaf een kaartje aan.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!