Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 4416bf
Foto:
Meierijstad

Open Dag Fioretti College druk bezocht

Meierijstad - Op zaterdag 2 februari stonden de deuren van het Fioretti College in Veghel wagenwijd open voor alle huidige groep 8 leerlingen en hun ouders/verzorgers. En dat was te merken. Het was drukker dan ooit op de school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs, die onlangs van Elsevier voor de afdeling basisberoeps het predicaat 'superschool' kreeg. Ook veel groep 7 leerlingen uit de regio kwamen alvast een kijkje nemen.

Tijdens de Doedagen in januari waren de groep 8 leerlingen van 24 basisscholen te gast. De leerlingen en hun begeleiders kregen een rondleiding door de school en namen deel aan enkele leuke workshops. Tijdens de percussieworkshop ging het dak er bijna af. De extra Doedag voor leerlingen, ouders en begeleiders van niet deelnemende basisscholen werd goed bezocht. Dankzij het predicaat 'superschool' en het winnen van de onderwijsprijs, is de belangstelling voor het Fioretti College in een bredere regio gegroeid. Dat bleek nadrukkelijk tijdens de Open Dag en de Doedagen.

Uiteraard is de school benieuwd naar het aantal leerlingen dat zich ook daadwerkelijk gaat aanmelden. Ouders/verzorgers zijn van harte uitgenodigd om hun zoon/dochter persoonlijk aan te melden op maandag 11 maart of dinsdag 12 maart tussen 18.30 en 20.30 uur, of op woensdag 13 maart tussen 16.00 en 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website www.fioretticollege.nl.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!