Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 809d7d
Foto:
Meierijstad

Woonwensen onderzoek in Meierijstad

Meierijstad - De gemeente onderzoekt samen met de corporaties de woonwensen van haar inwoners. Zijn inwoners tevreden over hun huidige woning? Of denken ze er misschien over om te verhuizen? Waar en hoe zouden ze dan willen wonen? De gemeente gebruikt dit onderzoek om te bepalen of het woonbeleid moet worden aangepast.

Deze week ontvangen 12.000 huishoudens en 3.000 thuiswonende jongeren een brief met een link naar de vragenlijst. Onderzoeksbureau Companen uit Arnhem voert dit onderzoek voor de gemeente uit. Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen die een uitnodiging ontvangen, aan het onderzoek meedoen. De uitkomsten van het onderzoek staan later dit jaar op de website van de gemeente. Inwoners die geen uitnodiging ontvangen van de gemeente kunnen toch deelnemen. Via www.companen.nl/onderzoek/no-brabantopen is vanaf 8 februari a.s. de vragenlijst te openen en in te vullen.

Wat gebeurt er met de resultaten?
De resultaten van eerdere woonwensenonderzoeken zijn meegenomen in het traject waaruit de Woonvisie is voortgekomen. Voor de uitvoering van de Woonvisie nemen we de nieuwe resultaten mee. Voor de woningbouwprogrammering nemen we ook de resultaten mee van de onlangs gehouden ronde langs de dorpskernen naar de specifieke woonbehoefte in die kernen.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!