Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 2e2c56
Foto: Wies Habraken
Human Interest

Een topteam van bezorgers

Sint-Oedenrode – De komende maanden zult u dit bezorgteam iedere woensdag door het centrum van Sint-Oedenrode zien struinen. DeMooiRooiKrant is heel blij dat de heren en dames van Wooninitiatief Kamille een wijk op zich hebben genomen.

Door het stoppen van één van de vaste bezorgers in het centrum, kwam er een wijk vrij. Ongeveer twee maanden geleden gaf Marieke van Wanrooij (eigenaresse van Wooninitiatief Kamille) aan dat ze wel oren hadden naar een leuke activiteit in de buitenlucht. "Is het bezorgen van een wijk niks voor ons?" vroeg ze aan de redactie. In het Mediahuis werd enthousiast gereageerd. Het is namelijk een gezonde activiteit in de buitenlucht, ze ontmoeten veel mensen onderweg en ze maken de lezers ook nog eens blij door op woensdagmiddag de krant op tijd in de brievenbus te stoppen.
Natuurlijk ontkwamen de nieuwe bezorgers er niet aan om met de krant op de foto te gaan. De allereerste ronde bezorgen is goed verlopen. Gelukkig bleef het droog, maar ook al had het geregend, dan had dat de gezellige sfeer niet verpest.

Heb jij ook interesse om DeMooiRooiKrant te bezorgen? Wil jij een leuk zakcentje verdienen en lekker bezig zijn in de buitenlucht? Stuur dan een mail naar redactie@demooirooikrant.nl, bel naar 0413-479322 of loop eens binnen bij de redactie in Mediahuis Meierijstad: Heuvel 7.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!