Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 8a38db
Foto:
Sport

Kienehoef 4 sluit wintercompetitie tevreden af

Sint-Oedenrode - Afgelopen vrijdag stond de laatste wintercompetitie-avond op het programma voor De Kienehoef 4. De wedstrijden dreigden even niet door te gaan, omdat meerdere Rooise tennisbanen niet bespeelbaar waren wegens de kou. Maar gelukkig boden de tegenstandsters uitkomst; de wedstrijden konden op Veldhovens terrein worden gespeeld.

De dames van De Korrel en De Kienehoef waren erg aan elkaar gewaagd. De eerste twee wedstrijden eindigden allebei in een supertiebreak, die allebei nipt werden gewonnen door De Korrel. De laatste twee wedstrijden waren wat eerder klaar; Ellen de Keijzer en Karlijn van Sinten wonnen met 6-3 6-3 en Jolinde van der Zanden en Ellen Dekkers wisten met 6-1 6-1 te winnen.
De Kienehoef 4 kijkt terug op een geslaagde wintercompetitie. Leuke wedstrijden, aan elkaar gewaagde tegenstandsters en uiteraard een paar gezellige vrijdagavonden. Het team sluit de competitie af in de middenmoot; afhankelijk van het resultaat van Kienehoef 3, dat komende vrijdag nog speelt, eindigt het op de vierde of vijfde plaats, net boven of onder Kienehoef 3.


 

  

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!