Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 039fb6
Foto: Hans van den Wijngaard
Sport

Resultaten voor Rooise ruiters

Sint-Oedenrode - Afgelopen zaterdag hebben de huidige kringkampioene Z springen, Anne van Liempd en Carribean Z, in Schijndel een mooie achtste plaats behaald in de klasse Z springen om de Wim de Kis bokaal. Zondag ging ook Pleun van der Vleuten naar Schijndel en wist daar in de klasse L springen tweede te worden. Ze reed de twee fases foutloos en in een prima tijd.

De jonge Tessy van der Velden Jonkers had wederom een zeer succesvol weekend met haar pony`s Tiësto en Tapas. Het was een weekend vol prijzen voor haar. Afgelopen weekend ging ze met haar pony's Tiësto en Tapas naar manege Het Zwarte Water in De Mortel voor het winterfestijn springen. Met haar pony Tiësto wist ze twee keer eerste te worden in de klasse B-B. In de finale reed ze met een snelle barage heel knap naar een tweede plaats als enige B tegen de L.
Met haar andere pony Tapas is ze twee keer tweede geworden in het C-BB en C-B! Helaas reed ze net niet snel genoeg in het 2-fasen om de finale met Tapas te kunnen rijden. Desondanks een knappe prestatie van Tessy en haar pony`s. Chanique van der Bel reed zondag in Boxtel met haar paard Kingston twee foutloze rondes in de klasse L springen. Dit was goed voor een nette vierde prijs. Hilde van den Oever werd afgelopen weekend in Oirschot met haar paard Karalda D 2e en 4e in de klasse B springen.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!