V.l.n.r: Voorzitter René van den Elsen, Ledenraadslid Petra van de Laar, Rabobankmedewerker Minouk Warnecke.
V.l.n.r: Voorzitter René van den Elsen, Ledenraadslid Petra van de Laar, Rabobankmedewerker Minouk Warnecke. Foto: Jos van Nunen

TV Nijnsel gaat voor duurzaam

Algemeen

Nijnsel - Zaterdag 12 januari heeft een groep vrijwilligers de handen flink uit de mouwen gestoken en het paviljoendak van tennisvereniging Nijnsel volgelegd met zonnepanelen. Hiermee kan de vereniging voorzien in haar eigen energiebehoefte.

Deze investering is mogelijk gemaakt door het aanwenden van spaargeld van de vereniging, maar daarnaast is er ook een belangrijke bijdrage geschonken uit het Rabo Dichtbij Fonds. Petra van de Laar - lid van de ledenraad - hierover: "Jullie project om zonnepanelen te leggen om zo de energiekosten te drukken past prima bij het thema Energie en Duurzaamheid wat onze bank hoog in het vaandel heeft staan. Dat heeft de commissie Rabo Dichtbij Fonds doen besluiten graag een bijdrage van €5.000,- te geven aan jullie project."
Ook de Rooise zonnepanelenleverancier Solisplan was een goede partij voor TV Nijnsel. Door de mogelijke inzet van zelfwerkzaamheid heeft de vereniging de kosten weten te drukken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding