Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

DA drogisterij & parfumerie Van der Linden krijgt weer schoonheidssalon

Algemeen

Sint-Oedenrode - Veel Rooienaren kennen hem nog: de schoonheidssalon die Annemiek van der Linden dreef bij de DA drogisterij op de Heuvel, achter in de winkel. Sterker nog: tien jaar na de sluiting van de salon, vragen klanten nog steeds regelmatig of die nog eens terugkomt. En dat gaat binnenkort gebeuren!

Dat heeft wel wat voeten in de aarde gehad, geeft Annemiek aan: De ruimte voor de salon, de 'complete make-over' daarvan en … natuurlijk een professioneel opgeleide schoonheidsspecialiste. En dat werd Aranka, een gediplomeerde en ervaren schoonheidsspecialiste die het belangrijk vindt de klant aandacht te geven en tijdens de behandeling een ontspannen sfeer te creëren waarin de klant zich snel thuis zal voelen.
Inmiddels is Annemiek ook gearriveerd en we nemen een kijkje in de salon. Annemiek: "De salon is helemaal opgefrist en de apparatuur is compleet vernieuwd, maar ondanks het feit dat ik al jaren niet meer zelf in de salon werk, is dit voor mij allemaal zo herkenbaar.
En het mooie is, dat dit een prachtige aanvulling is op twee van de luxe huidverzorgingsproducten die wij voeren: Clarins en Lancôme. Die verkopen wij ook in de parfumerie, maar met de salon kunnen we nu een mooie extra service bieden naar de klanten toe. Aranka heeft eerder ook met deze mooie merken gewerkt en kan de klant hiermee dus eerlijk en optimaal adviseren."
Vanaf wanneer kunnen de klanten zich in de schoonheidssalon laten verwennen? Annemiek: "Zaterdag 19 januari van 10.00 tot 14.00 uur is er een kijkdag, vanaf dat moment is hij ook echt open. Wanneer klanten een eerste afspraak maken van een uur, bieden wij ter kennismaking een gratis handpakking aan. Dat is luxe en verzorgend tegelijk bij dit koude, winterse weer."