Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 7dfd67

Loos alarm voor brandweer in Griegstraat

Sint-Oedenrode - Gisteren, na een drukke dag op het werk, plof ik op de bank.  Netflix aan en relaxen maar. Ineens stopt er met loeiende sirenes een brandweerwagen voor de deur. Zeven mannen rennen met een hoge snelheid uit de wagen bij de buren naar binnen. Natuurlijk loop ik uit nieuwsgierigheid naar buiten. Ik kan het niet laten om te vragen aan de buurman wat er aan de hand is. ''het ruikt hier erg vreemd '' zegt hij.

De brandweer loopt over het dak bij de buren, doet allerlei metingen, maar kan niets vinden. De commandant vraagt vervolgens aan mij of ik aan het klussen ben en daar toevallig lijm en polyester voor gebruik? (Styreendamp van polyester is schadelijk voor gezondheid en milieu) Oeps... Meteen denk ik aan het beeld wat ik mijn atelier aan het maken ben. Van ja zeker:  cement met gebruik van polyester.  
Ik vertel dat ik een cementen beeld met een afwerking van polyester aan het maken ben. De brandweerman grijpt naar zijn portofoon en roept meteen naar zijn collega's:  ''stop maar, we hebben het probleem gevonden"! Even snel als de brandweermannen binnen kwamen, rennen ze ook weer naar buiten, terug de brandweerwagen in.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!