Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: e9d997
Foto:
Sport

Wintercompetitie bij TV de Kienehoef

Afgelopen zondag heeft het team Kienehoef 3 gemengd (11-17 jaar), deze keer met Senna de Wit, Robin, Senna van der Velden, Gijs en Lex, een wedstrijd gespeeld tegen TV Munsel uit Boxtel.

Het was best koud maar iedereen zette zich vol in! Gijs had een goede dag en gaf zijn tegenstander weinig kansen. Het werd 6-1 6-1. In de dubbel behaalden Senna van der Velden en Lex een eenvoudige overwinning. Ze waren goed op elkaar ingespeeld en dat was te merken met een stand van 6-0 6-1. Robin en Senna de Wit hadden samen een lastige dubbel. Het was een spannende wedstrijd en voor elke wedstrijd is hard gewerkt. Af en toe waren er wat discussies met de tegenstanders. Helaas werd er uiteindelijk verloren in de supertiebreak met 8-10.

In het enkelspel trof Senna de Wit een goede tegenstander. Het werd een spannende wedstrijd die heel gelijk opging. De eerst set werd gewonnen door Senna, de tweede ging naar de tegenstander. In de supertiebreak bleef het lang spannend, maar werd uiteindelijk verloren met 6-10. De dubbel van Gijs en Lex verliep uitstekend. Door sterk spel wonnen zij eenvoudig hun dubbel met 6-0 6-1. Kienehoef 3 won uiteindelijk met 3-2. Een knappe prestatie!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!