Sander van de Ven
Sander van de Ven

Rooise hospitality manager genomineerd voor prestigieuze prijs

Algemeen

Sint-Oedenrode - Ieder jaar gaat netwerkclub Association of Food & Beverage Management (AF&BM) op zoek naar dé F&B Professional of the Year. In de Mariënhof in Amersfoort werd door AF&BM-voorzitter René Giel afgelopen week de tien genomineerden bekendgemaakt. Onder hen Rooienaar Sander van de Ven.

De afgelopen maanden heeft de AF&BM als netwerkvereniging voor F&B professionals via diverse media opgeroepen tot het nomineren van vakgenoten. De tien genomineerden zijn in willekeurige volgorde:

1. Tim Maathuis – Assistant Food & Beverage Manager – Conservatorium Hotel Amsterdam
2. Vincent van Riet – Maître – Hotel De l'Europe / Restaurant Bord'Eau Amsterdam
3. Caroline van den Hoogen – Food & Beverage Manager – Hotel Van der Valk Hoorn
4. Sander Smeets – Food & Beverage Manager – Golden Tulip Hotel Central 's Hertogenbosch
5. Lieke Weerdenburg – Food & Beverage Manager – Van der Valk Uden / Veghel
6. Rick de Louw – Operationeel Manager – Vineyard Party Catering
7. Sander van de Ven – Hospitality & Event Manager – Hutten Catering, locatie Vanderlande Veghel
8. Jordy van der Vegt – Restaurant Manager – Kasteel De Wittenburg Wassenaar
9. David van Panhuys – Assistent Bedrijfsleider – The Harbour Club Rotterdam
10. Eric Ruitenberg – Food & Beverage Manager – Nhow Rotterdam

Het verloop van de verkiezing
· Vanaf 17 december kan via www.afbm.nl gestemd worden op Sander.
· Op woensdag 9 januari wordt de top drie met de meeste stemmen bekend gemaakt op de Horecava. Deze drie gaan door naar de finale
· Op vrijdag 18 januari bezoekt de vakjury de finalisten in de organisaties waar zij werkzaam zijn. Tijdens dit bezoek presenteren de finalisten zich, waarna de vakjury de winnaar bepaald
· Op 2 februari wordt, tijdens het AF&BM jaargala in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, de award uitgereikt aan de F&B Professional of the Year 2019.