Een mooie prijs voor Joris!
Een mooie prijs voor Joris!

Rooienaar wint €1.800,- dankzij Fleetwood Mac

Algemeen

Hilversum / Sint-Oedenrode - Eén dag na het raden van de eerste opgave is de jackpot van de 'Veronica 7-Knaller' van Radio Veronica er opnieuw uitgegaan. Joris van den Akker uit Sint-Oedenrode herkende 'Little Lies' van Fleetwood Mac als laatste muziekfragment en won daarmee de prijzenpot van €1.800,-.

De overige zes snipperhits waren 'Wide World' van Mr. Big, 'A Horse With No Name' van America, 'Galway Girl' van Ed Sheeran, 'Wicked Way' van Waylon, 'Sovereign Light Cafe' van Keane en 'Bad Medicine' Bon Jovi. Veronica-dj Tim Klijn overhandigde vandaag de cheque aan Joris. Luisteraars maken opnieuw kans op de jackpot in een nieuwe ronde van de 'Veronica 7-Knaller'. Joris van den Akker: "Dankjewel Veronica! Het klinkt misschien gek, maar ik ben bezig met een oldtimer tractor kopen en dit is een heel mooi bedrag om erbij te leggen."

Veronica 7-Knaller
Bij de 'Veronica 7-Knaller' draait het om het raden van zeven ultrakorte muziekfragmenten. Luisteraars krijgen op werkdagen ieder uur tussen 07.00 en 09.00 uur en tussen 10.00 en 19.00 uur de zeven snipperhits te horen en aan hen de taak deze te raden. De luisteraar die alle platen weet te herkennen en in de uitzending komt wint de jackpot. De jackpot start met een bedrag van €300,- en wordt na elke ronde verhoogd met €150,- tot een maximum van €25.000,-.