Logo mooirooi.nl
Trots zijn deze mensen! en terecht!   | Fotonummer: 4f4d80
Trots zijn deze mensen! en terecht!
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Dubbele inzet voor het goede doel

Sint-Oedendrode – Deze tijd van het jaar voelen veel nobele burgers de drang om zich in te zetten voor een goed doel. Claudia Bergman uit Schijndel doet dat al jaren en dan met name ook in Sint-Oedenrode. Dan ruimt ze de parkeerplaats bij Sportcentrum van den Oever in voor een gratis (dans)les, waarvan de opbrengst naar de Voedselbank gaat. Dit jaar zet ze zich dubbel in voor het goede doel.

Behalve de gratis les bij Sportcentrum van den Oever heeft Claudia namelijk ook kerststukken te koop. Haar tuin is inmiddels veranderd in een klein kersttuincentrum. Door het jaar heen verzamelde ze potten en kerstballen, versiersels… ga zo maar door. De komende weken gaan er nog veel uren zitten in het maken van mooie kerststukken. Deze zijn bij haar thuis te koop en in Rooi bij – hoe kan het ook anders – Sportcentrum van den Oever. Claudia verkoopt de stukken voor €7,- per stuk. "Ik roep iedereen op om een kerststuk te kopen. Doe het voor onze medemens die veel minder geld heeft. Steek hen een hart onder de riem!" roept de Schijndelse op.
Op zaterdag 22 december gaat Claudia weer met een groep sporten bij Sportcentrum van den Oever. Meedoen kan, betaal dan vooraf €6,-. Ook dit bedrag gaat compleet naar het goede doel. Wil je een kerststuk kopen? Bestel bij Claudia via 06-50200044. Uiteraard zijn we nu al benieuwd naar de complete opbrengst, maar we moeten nog even geduld hebben. Houd deze krant in de gaten!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Wat zijn uw plannen voor de komende Paasdagen?Reageren!