Logo mooirooi.nl
Foto: Henri van Hoorn   | Fotonummer: 1784a1
Foto: Henri van Hoorn (Foto: Henri van Hoorn)
Evenementen / Sint-Oedenrode

Ook Sint-Oedenrode krijgt schaatsbaan

Sint-Oedenrode – In de hele regio schieten schaatsbanen in deze periode van het jaar als paddenstoelen uit de grond. Sint-Oedenrode bleef achter op dat gebied. Toch komt daar binnenkort verandering in. Bij De Helden van Kien wordt in de eerste week van januari een schaatsbaan aangelegd.

Vanaf 2 januari kunnen mensen gaan schaatsen op het terrein van de horecagelegenheid. Bij De Helden van Kien is al eens vaker geschaatst bij flinke temperaturen onder nul graden. Toch wilden ze daar niet op wachten. Het organiseren van de schaatsbaan gaat in combinatie met de organisatie van een bijpassend evenement. Daar zijn werknemer Steven van der Zanden en stagiaire Kristel Maas op dit moment druk mee bezig. "Ik heb altijd al geroepen. Waarom is er geen schaatsbaan in Rooi? Gelukkig kregen we de kans om dit zelf op te pakken. Het wordt hartstikke leuk!" nodigt Kristel alvast uit.
De schaatsen kunnen dus alvast uit het vet en dat er binnen de dorpsgrenzen geschaatst kan worden zal voor veel mensen een opluchting zijn.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Wat zijn uw plannen voor de komende Paasdagen?Reageren!