Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: b7f84c
Foto: Marianne van der Velden
Roois nieuwsbericht

Gedenktegel voor Rooise SamenLoop voor Hoop

Sint-Oedenrode - Het SamenLopen samen Hopen Team 1,2,3 - onder aanvoering van teamcaptain Petra van de Laar - heeft een aantal acties op touw gezet die gezamenlijk €10.424,- hebben opgeleverd. Eén van de initiatieven was de plaatsing van een blijvende herinnering aan dit geweldige evenement op een centrale plaats in Sint-Oedenrode. Op 9 december om 13.30 uur wordt een gedenktegel onthuld op de Rooise kiosk.

Tijdens de SamenLoop voor Hoop verkocht het team stukjes tegel. Enkele enthousiaste teamleden waren van mening dat er een herdenkingstrofee geplaatst diende te worden, zodat alle betrokkenen; organisatie, deelnemers en sponsoren, nog regelmatig terug kunnen denken aan de onvergetelijke SamenLoop. De gedenktegel is bedacht en gemaakt door deze teamleden, waarbij de materialen gesponsord zijn door plaatselijke ondernemers. Het eindresultaat is een kunstwerk geworden waarin elementen van het KWF SamenLoop voor Hoop logo en het wapen van Sint-Oedenrode terug te vinden zijn.
Wethouder Menno Roozendaal (portefeuillehouder Werk, Jeugd en Cultuur) zal de herdenkingsplaat onthullen. Tevens zullen Ad van der Heijden (Voorzitter SamenLoop voor Hoop Sint-Oedenrode) en de initiatiefneemsters Marion van de Ven en Irda Habraken aanwezig zijn. Uiteraard zijn alle organisatoren, deelnemers, sponsoren en belangstellenden van harte welkom om de onthulling bij te wonen.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Wat zijn uw plannen voor de komende Paasdagen?Reageren!