Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 057c2a
Foto:
Meierijstad

Voorlichtingsavonden Fioretti en Zwijsen

Meierijstad - Het Fioretti College en het Zwijsen College organiseren binnenkort voorlichtingsavonden voor de ouders/verzorgers van groep 8 leerlingen. U kunt zich aanmelden via www.voveghel.nl. Na aanmelding ontvangt u een e-mailbericht met daarin het lokaal waarin u verwacht wordt.

Fioretti College
De voorlichtingsavonden op het Fioretti College zijn op maandag 19 en donderdag 22 november en zijn alleen bedoeld voor ouders/verzorgers. Alle leerlingen worden namelijk in januari uitgenodigd voor de Fioretti Doedagen. Het programma is op beide avonden als volgt: Van 18.30 tot 19.15 uur voorlichting over praktijkonderwijs (PrO). Dit schooltype is bedoeld voor leerlingen die de lesstof van het vmbo te moeilijk vinden. Van 19.30 tot 20.30 uur vindt de voorlichting plaats over vmbo (mavo, kaderberoepsgerichte en basisberoepsgerichte leerweg) en de combi-klassen basis-PrO en mavo-kader. Aanmelden kan via www.voveghel.nl tot en met vrijdag 16 november.

Zwijsen College
De avonden op het Zwijsen College (PWA Sportpark 15 in Veghel) zijn op maandag 26 en donderdag 29 november. Tijdens de voorlichting kunnen de groep 8 kinderen deelnemen aan een leuke workshop. Natuurlijk worden alle leerlingen ook nog uitgenodigd voor de open lesmiddagen. Het programma duurt op beide avonden van 19.00 tot 20.00 uur. Ouders/verzorgers kunnen kiezen uit de volgende opties: havo (havo-mavo & havo-vwo) of vwo (havo-vwo & vwo+). Aanmelden kan via www.voveghel.nl tot en met vrijdag 23 november.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!