Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 6b3175
Foto: foto: Sligro/Sander van der Veen
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Tip van de Prins: Spot on

Papgat - Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zover. De onthulling van de neije prins van Papgat en zijn adjudant voor het komende carnavalsseizoen.

Aanstaande zaterdag 10 november rond de klok van 10 uur 's avonds zullen we te weten komen of we onze pijlen dit jaar op het juiste koppel hebben gericht. Voor degenen die nog steeds geen idee hebben, nog even de afgelopen 10 tips in vogelvlucht.
Het is een vrolijk duo dat met een feestneus op vaak over dezelfde paadjes loopt en elke dag naar hetzelfde luistert. En toch lijken ze niet zoveel op elkaar. De Neije is geen Rooise en hij heeft ook geen blauwbloed ondanks dat hij het alle drie keer is geweest. Sterker nog, ze hebben het allebei al een keer gedaan. Vandaar ook dat de carnavalskleuren ze niet vreemd zijn. Vrouwvolk is belangrijk voor ze en ze hebben iets niet in hun jas zitten. Maar wat? De elfde en laatste tip zou nog wat meer licht op dit grote raadsel kunnen schijnen.

Tip 11: Ze stoan beij in de spotlights

Deze tip geeft in ieder geval aan dat ze het gewend zijn om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Dat komt goed uit want de komende maanden zullen de ogen van alle Papbuiken gericht zijn op het nieuwe koppel. Als boegbeelden van de carnaval zullen zij op veel podia moeten verschijnen en daar volop in de spotlights staan. Misschien hebben ze al wel vaker op het podium gestaan bij de prinsenzittingen of de Bonte Avonden, spelen ze in een band en treden ze op onder de spotlights of geven ze lezingen voor hun werk en zijn daarom de spots vaak op hen gericht? Heel letterlijk kan natuurlijk ook. Het zouden namelijk techneuten kunnen zijn die lichtshows verzorgen bij optredens van diverse artiesten of als elektriciens in de weer zijn met lampjes en licht.
Zaterdag zullen we het weten. Wie zijn de neije prins en adjudant die in de spotlights staan op het podium van De Beurs?
In deze tekst ook nog een laatste gekleurde letter. De letters van alle tips bij elkaar vormen nog een extra aanwijzing.
Gaat er bij u nu eindelijk een lichtje branden? De namen van de Neije en zijn adjudant kunt u nog doorgeven aan de voorzitters van de prinskeuzecommissie Frank van den Brand en Elise Strijbos via pkvoorzitterpapgat@gmail.com of in de brievenbus van Laan ten Bogaerde 30.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik heb last van vliegverkeer boven Sint-OedenrodeReageren!