Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: c1b14c
Foto:
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Samen kunnen we het Rooien

Sint-Oedenrode - Toen we met ons zevenen opstonden om het bestuur van Stichting Natuurlijk! Sint-Oedenrode te vormen, was 'hart voor ons mooie dorp' onze gezamenlijke motivatie. Nu we weten dat er zoveel mensen zijn die het beste met ons dorp voor hebben, zijn onze harten nog sneller gaan kloppen. In Rooi en haar kerkdorpen is er altijd wel wat te beleven. Er wordt veel ondernomen: van grote tot kleine initiatieven. Deze komen alleen niet zomaar uit de lucht vallen. Bloed, zweet en tranen en heel veel man- en vrouwkracht komt hierbij kijken.

Door; Sietske Hubens - van der Loo

Verbinden met een grote V

Natuurlijk! Sint-Oedenrode is ontstaan vanuit de wens om vanuit één aanspreekpunt alle organisaties en initiatieven op een slimme manier met elkaar te verbinden. In allerlei opzichten: het buitengebied met het centrum, de Rooise gemeenschap met de gemeente, Rooise ondernemers met inwoners, jong met oud, gasten met bewoners, kortom: mensen met elkaar.

Ambities voor Rooi
Onze plannen zijn groot; onze ambitie zo niet nog groter. Zo willen we bijvoorbeeld een denktank zijn voor initiatieven die de leefbaarheid in Rooi en haar kerkdorpen bevorderen; een regisseur voor alle evenementen in onze dorpen, zodat evenementen beter op elkaar zijn afgestemd en de gesprekspartner voor de gemeente Meierijstad 'over onder meer wat er leeft in Rooi en haar kerkdorpen.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik heb last van vliegverkeer boven Sint-OedenrodeReageren!