v.l.n.r.: Gerdy, Nicole en Floor. Nicole showt haar fandress in het Philips-stadion.
v.l.n.r.: Gerdy, Nicole en Floor. Nicole showt haar fandress in het Philips-stadion.

PSV-jurk van Rooise makelij uitgebracht

Algemeen

Sint-Oedenrode – Wat zie je liever? Een vrouw in een voetbalshirt of in een elegante jurk van de favoriete voetbalclub? De meeste mannen zullen het laatste antwoord geven. Op de PSV-tribunes wordt deze 'droom' werkelijkheid. De Eindhovense Nicole van den Broek bedacht de PSV-fandress. Twee Rooise onderneemsters hielpen de afgelopen drie jaar om het product in de markt te zetten.

Het komt niet vaak voor dat PSV de rechten vrijgeeft om een officieel PSV-product te vermarkten. Nicole kreeg het als diehard PSV-fan toch voor elkaar. Dat kostte aardig wat doorzettingsvermogen, maar een memorabel moment tijdens een ledenvergadering van PSV gaf de doorslag. Ze wist het bestuur te overtuigen en mocht het plan door gaan zetten.
Floor Vogels van Bon Floor uit Sint-Oedenrode leerde Nicole via via kennen. Ze is kledingexpert en weet daarom precies hoe een jurk vervaardigt moet worden. Floor heeft daarom de jurk ontworpen. Samen met Gerdy Moolenaar van GerdySign pakte ze het project aan. Zij heeft het ontwerp van het stof op zich genomen.

Lees volgende week verder in DeMooiRooiKrant