Duidelijke overwinning KV Rooi

Sint-Oedenrode - Op zondag 21 oktober stond voor KV Rooi de laatste wedstrijd van de eerste helft van de veldcompetitie op het programma. Na het beginsignaal van scheidsrechter W. den Otter kon de wedstrijd tegen hekkensluiter Bladella beginnen.

KV Rooi begon de wedstrijd moeizaam doordat ze de rebound niet goed konden verzorgen. Het was dus ook Bladella die de score opende. Toch wist KV Rooi de gehele eerste helft de voorsprong te behouden en werd er gerust met 4-6.
De tweede helft begon KV Rooi een stuk sterker en feller dan Bladella. Er werden lange aanvallen gespeeld waarin de kansen deze keer wel goed werden uitgespeeld en de verdediging zat ook goed dicht. Zo wist Bladella de gehele tweede helft nog maar twee keer te scoren. De dames van KV Rooi wisten dus ook flink uit te lopen naar een 5-11 voorsprong. Het doel was verder om de wedstrijd beheerst uit te spelen. Eindstand: 6-13
Na de eerste helft van de veldcompetitie heeft KV Rooi in zeven wedstrijden maar één puntje laten liggen en staan ze dus ook verdiend bovenaan. Dit is een erg knappe prestatie van een promovendus! Volgende week wordt de eerste wedstrijd van de tweede helft van de veldcompetitie gespeeld tegen Klick '15 om 13:00u in Wilbertoord. Publiek is van harte welkom!