Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 544ca4
Foto: 112nieuwsonline
112 berichten

Drie ongelukken op N279

Meierijstad / Erp - Op de N279 tussen Beek en Donk en Veghel zijn donderdag ochtend tussen 6:23 en 7:18 drie ongevallen gebeurt. De eerste vond rond 6:20 plaats ter hoogte van Erp bij eetcafe Sluis. Hier kwam een vrachtwagen vanuit de parkeerplaats de N279 oprijden en zag hierbij een personenauto over het hoofd. Deze auto botste aan de zijkant tegen de vrachtwagen. De brandweer , ambulance en politie hebben zich over het slachtoffer onfermd. Uiteindelijk hoefde de chauffeur niet naar het ziekenhuis.

Een berger heeft de auto afgesleept. Tijdens de afhandeling van dit ongeval werden diverse automobilisten aangesproken door de politie omdat deze niet wilde wachten op de gesloten rijbaan zodat de hulpdiensten veilig hun werk konden doen.

Korte tijd later rond 7:00 draaide in De file door het ongeval in Erp een Jaguar om zodat deze niet langer in de file hoefde te staan zijn auto op de weg. Hierbij zag hij een naderende bestelbus over het hoofd waarna een aanrijding volgde. Zowel de bestelbus als de jaguar moesten worden afgesleept door een berger.

Korte tijd later , rond 7:20 was het raak in Veghel een personenauto reed hierbij hard achterop de file in waar een mpv werd geramd. Deze mpv schoot vervolgens door tegen een bestelbus. Hierbij raakte 1 persoon licht gewond. Het ambulance personeel heeft het slachtoffer ter plaatse behandeld. Ook deze autos zijn door een berger afgesleept.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!