Afbeelding
Foto: foto: Sligro/Sander van der Veen

Tip van de Prins: Verschillend

Algemeen

Sint-Oedenrode - Tip nummer 5 alweer. En, al een idee? De richting die vorige week ingeslagen is, zou toch wel eens de juiste kunnen zijn. Een 4e Prins Ton of een 4e Prins Frans behoort nog steeds tot de mogelijkheden. Dan past deze nieuwe tip er logischer wijs heel goed bij. De Neije zal immers niet snel op een voorgaande naamgenoot lijken. Deze week moeten we gaan kijken en vergelijken.

Tip 5: Ze lijke nie op mekoare

Waarschijnlijk zijn het gewoon de neije Prins en adjudant die niet op elkaar lijken. Verschillen ze in lengte, haarkleur, gewicht of misschien verschillen ze wel van geslacht? Het zal geen tweeling zijn zoals ook al wel eens eerder is gebeurd want die lijken doorgaans wel op elkaar. Houdt de één van muziek en de ander van sport, is de één getrouwd en de ander niet of heeft de één misschien zonen en de ander dochters? Lijken ze niet op elkaar omdat ze met carnaval ieder in een andere outfit of in een kiel van een andere club rondlopen? Misschien hebben de Neije en zijn adjudant wel dezelfde naam maar lijken ze ondanks dat toch niet erg op elkaar. Ook al lijken ze op één of meerdere punten niet op elkaar, één ding zullen ze toch wel gemeen hebben: ze houden van carnaval in Papgat. Tijdens carnaval maakt het immers niet uit hoe verschillend je van elkaar bent. Samen maken we er met iedereen een heel groot feest van!
De Neije strooit dit jaar flink met tips en aanwijzingen. Afgelopen weken zijn er op carnavaleske tijden extra tips bij onder andere D'n Einder en het zwembad weggegeven. Deze tips maken de zoektocht naar de Neije een stukje gemakkelijker. Houd de facebookpagina Tips van Papgat 2.0 in de gaten daarop wordt de tijd en plaats van de extra aanwijzing bekend gemaakt. Ben er snel bij want de tip is maar tijdelijk aanwezig. Met al die informatie moet het toch een eitje zijn om achter de ware identiteit van de Neije en zijn adjudant te komen?
Ook nog een extra tip kun je vinden door de speciaal aangegeven letter in deze tips te verzamelen en er een woord van te maken. Al een idee wie de neije prins en adjudant gaan worden? Geef dan hun namen door aan de voorzitters van de prinskeuzecommissie Frank van den Brand en Elise Strijbos via pkvoorzitterpapgat@gmail.com of in de brievenbus van Laan ten Bogaerde 30.