Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: dd2241
Foto: Jos van Nunen
Evenementen / Sint-Oedenrode

Inschrijving De Rooise Kwis geopend

Sint-Oedenrode - Er kan weer ingeschreven worden voor, alweer de zesde editie van, De Rooise Kwis. Vorig jaar wist "Tis rolluk iet" hun titel te prolongeren. Zij zullen dit jaar ook weer hét te kloppen team zijn.

Via de website van De Rooise Kwis kan er worden ingeschreven. Om in te kunnen schrijven dient een teamnaam en een "Roois goed doel" te worden gekozen waarvoor er gespeeld wordt. Het winnende team wint namelijk een mooi geldbedrag voor hun doel naar keuze.

Format
De opzet van de quiz zal niet veel afwijken van voorgaande jaren. Op 22 december kunnen om 18:00uur de quizboekjes opgehaald worden bij Zalencentrum De Beurs waarna direct de race tegen de klok zal starten. Op een zelf ingericht "hoofdkwartier" is het dan zaak om zo goed mogelijk de vragen te beantwoorden. Hierbij mogen alle middelen ingezet worden. Naast het invullen van de vragen komen zijn er ook diverse "externe opdrachten". De inhoud hiervan blijft uiteraard een groot geheim. Om klokslag 23:00uur moeten alle quizboekjes weer ingeleverd zijn. Naast een mooi geldbedrag staat er eeuwige roem op het spel. Wie de eerste lustrumeditie van De Rooise Kwis wint zal op zaterdagavond 5 januari bekend worden gemaakt tijdens de prijsuitreiking.

Inschrijven
Inschrijven kan via www.derooisekwis.nl. Inschrijfgeld bedraagt €20,- per team. Er is geen limiet aan het aantal teams of het aantal deelnemers in een team. Heb je niet eerder deelgenomen of wil je graag je de edities van voorgaande jaren "herbeleven", op www.derooisekwis.nl vind je een archief van de vorige edities.
Via DeMooiRooiKrant, www.derooisekwis.nl en de facebookpagina van de Rooise Kwis blijf je op de hoogte van al het nieuws en ontwikkelingen. Schrijf jouw team in en laat de voorpret maar beginnen!


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!