Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: c279e6
Foto: Jos van Nunen
Politiek Meierijstad

De Politiek Dichterbij

Sint-Oedenrode - In de rubriek "Politiek Dichterbij" geeft DeMooiRooiKrant regelmatig een raadslid de kans zich aan de lezers te presenteren. Deze keer: Daniëlle Aarts – van de Loo

Geb. datum: 9 mei 1972
Geb. plaats: Liempde
Woonplaats: Sint-Oedenrode (Nijnsel)
Burgerlijke staat: Gehuwd, met Marcel
Kinderen: Meike (10), Imke (9) en Jens (5)
Opleiding: HAS Bedrijfskunde
Beroep: "Drie dagen per week project(bege)leider Dier ZLTO, samen met Marcel eigenaar van een paardenrusthuis en een rundveehouderij." Maar op de website van de gemeente staan er nog meer? "Als lid van de raad van toezicht Elde Zorggroep ben ik gestopt omdat de maximale termijn van acht jaar was verstreken, lid van de werkgroep Just for Kids in Nijnsel ben ik ook mee gestopt, als bestuurslid van de coöperatie Peppelhout i.o. Vugt ben ik recent gestopt, toen de coöperatie werd omgezet in een BV."

Hobby's: "Haha. Nou ja, politiek zie ik toch wel als een hobby."

Daniëlle Aarts is niet in een hokje te plaatsen en past ook niet in één zin. Ze is iemand met veel energie, die ze op peil houdt met dingen die haar ook energie geven, zoals haar paardenrusthuis. ("Wat ik dáár allemaal meemaak, daar kan ik een boek over schrijven") Omdat Daniëlle daarnaast haar tijd goed kan managen, en goed keuzes kan maken, blijft ze 'in control'. Ze communiceert makkelijk en het interview was in een half uur gepiept, ondanks wat zijpaadjes. En nog gezellig ook.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!