dav
dav

Begin seizoen op vernieuwde accommodatie

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en voor Rhode is het een bijzonder seizoen. Na jaren voorbereiding is het zo ver en kunnen ze op de vernieuwde accommodatie aan de slag.

Keurig volgens de planning waren de velden half augustus beschikbaar en zijn de eerste trainingen en een paar oefenwedstrijden al naar volle tevredenheid afgewerkt. Nu hangt er nog tijdelijk noodverlichting, maar deze wordt volgende week vervangen door de definitieve verlichting. Komende week gaat het voetbalgebeuren officieel van start met de bekercompetitie.
Rhode start met de uitwedstrijd tegen Geldrop. I.v.m. "SamenLoop voor Hoop" wordt deze wedstrijd niet op zondag, maar op dinsdag 4 september gespeeld. Op zaterdag 8 september is de thuiswedstrijd tegen Braakhuizen en op zondag 16 september weer thuis tegen Limburgia.
Voor de competitie speelt Rhode voor de tweede maal in de historie in de eerste klas. Het is ingedeeld in klas 1C, met o.a. Best Vooruit, Oirschot Vooruit, HVCH, Nemelaer, Brabantia en TOP. De overige ploegen komen uit de regio Tilburg en Nijmegen, dus allemaal redelijk in de buurt.