Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 02133d
Foto:
Meierijstad

Ploegenpresentatie Memory 4 Lars

Meierijstad - Het wielerteam Memory 4 Lars houdt op zaterdag 15 september een ploegenpresentatie aan de Noordkade te Veghel. Dit team, bestaande uit Frank Giesbers, Marieke Giesbers-Kempkens en Carli Giesbers heeft in de afgelopen tijd sponsoren gezocht om geld in te zamelen voor Stichting Make a Memory.

Om iedereen te bedanken, wordt dus een ploegenpresentatie georganiseerd van 19.00u tot 21.00u in zaal De Apotheek aan de Verlengde Noordkade 10-12 te Veghel. Tijdens deze ploegenpresentatie wordt ook stil gestaan bij waar zij het voor doen en wat de sportieve tegenprestatie is. Frank en Carli gaan namelijk op maandag 24 september de Mont Ventoux beklimmen. Dit zal een emotionele beklimming worden, omdat Frank en Marieke op 30 december 2016 hun zoontje Lars bij de geboorte zijn verloren. Stichting Make a Memory heeft destijds professionele foto's gemaakt waar zij erg veel steun aan hebben.
Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar. De foto's bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies. De fotografen werken belangeloos en hun werk onderscheidt zich in positieve zin technisch en inhoudelijk van de foto's die ziekenhuispersoneel en ouders zelf kunnen maken. De avond wordt verbaal ondersteund door Hans van Eck. Iedereen is welkom om deze avond bij te wonen.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!