De locatecommissie
De locatecommissie

Aftellen naar Abraham & Sara reünie is begonnen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het aftellen was al begonnen toen het comité de overdracht had in september 2017. De overdracht van de groep die het feest in 2017 hadden georganiseerd. Nu begint het allemaal wel heel dichtbij te komen, want in september is het weer zover. Dan vindt de 50-jarigen reünie plaats.

Het leuke van die avond is dat de Abrahams en Sara's van het organiserende comité allemaal oude bekenden tegenkomen waarmee ze iets leuks zijn gaan organiseren. Dat schept vele en hoge verwachtingen voor 2018. Het een en ander werd toegelicht door de vorige commissie, veel informatie verstrekt en ze werden vrij snel losgelaten.

Zo, aan de slag dan maar. Commissies werden gevormd, taken verdeeld. Met veel enthousiasme werd er maandelijks vergaderd en gezocht naar oud-klasgenoten, andere zaken voorbereid die de reünie tot een succes moeten maken. Het was veel werk, maar in dit digitale tijdperk kun je snel grote klappen maken. Vele kaarten zijn verstuurd naar diverse uithoeken en vele werden positief beantwoord. Er zijn op dit moment een kleine 200 aanmeldingen en de organisatie hoopt dat het aantal nog oploopt. Aanmelden kan nog t/m 31 augustus. De voorbereidingen op het grote feest van 8 september zijn in volle gang. De laatste puntjes worden op de spreekwoordelijke i gezet.

Verder rest nog… Heb je nog twijfels? Gooi ze overboord en meld je aan! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. https://www.facebook.com/reunierooi
vijftig.rooi@gmail.com. De feestcommissie heeft er zin in. Tot 8 september!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding