Afbeelding

Een speeddate met: Van de Ven Accountants | Adviseurs

Algemeen

Sint-Oedenrode - Wat is de meest effectieve manier om iemand te leren kennen? Precies, via een speeddate! Iedere maand vuren wij vragen af op een ondernemer die met zijn bedrijf is gevestigd op een bedrijventerrein in Rooi. Deze maand zitten wij aan tafel met Jack Biemans.

Omschrijf jezelf als ondernemer in drie woorden:
"Had ik de antwoorden maar vast voorbereid!", zegt Jack met een lach. "Dan ga ik voor integer, serieus en ambitieus. Onze klanten leggen hun complete financiële hebben en houden bij ons op tafel en vertrouwen is daarbij een heel belangrijk onderdeel. Daarnaast hebben wij op dit moment veel met automatisering en digitalisering te maken en als bedrijf willen wij die ontwikkelingen zo snel en soepel mogelijk in onze werkprocessen opnemen."

Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?
"Mijn werkdag verloopt eigenlijk nooit volgens planning. Met één telefoontje kan de dag er ineens heel anders uitzien, maar dat vind ik niet erg. Ik houd van een goedgevulde agenda, zodat ik lekker vooruit kan. Om kwart over acht begin ik de werkdag en rond half zeven ga ik met een voldaan gevoel weer naar huis."

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant