Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: c101ea
Algemeen / Sint-Oedenrode

Week van de zorg afgesloten met open dag Odendael

Sint-Oedenrode - Afgelopen week was de week van de zorg. Die werd zaterdag afgesloten met een open dag bij veel zorginstellingen. Ook bij Odendael stonden de deuren zaterdag voor iedereen die geïnteresseerd was open. In totaal kwamen er zo'n hondervijftig tot tweehonderd mensen kennismaken met de zorg.

"De opzet van de open dag is heel breed", vertelt Ingrid Gevers van Odendael. "In de week van de zorg presenteren we ons aan zowel aan jonge mensen die mogelijk in de zorg willen werken, maar ook aan vijftig plussers die zich oriënteren op de mogelijkheden die er voor hen zijn. Dat kan variëren van informatie over dagbesteding en thuiszorg tot de mogelijkheid van het wonen in Odendael en het inkopen van zorg".

Naast deze open dag staat Odendael regelmatig open voor informatiebijeenkomsten over zorg en ouder worden. Over een maand is de Seniorenmarkt weer. Daar presenteren zich dan verschillende bedrijven en instellingen die met hun producten en diensten het leven voor ouderen vergemakkelijken. Bedrijven die hieraan deel willen nemen kunnen voor meer informatie contact opnemen met Ingrid Gevers, ingrid.gevers@brabantzorg.eu.

Lees woensdag het hele verhaal in DeMooiRooiKrant

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>