Afbeelding

Jan van Acht voorzitter KBO

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op woensdag 8 maart jl. heeft KBO-Nijnsel haar jaarvergadering gehouden. Na de opening geeft interim voorzitter Jan van Acht het woord aan Mevrouw Yvonne de Goey(GGD). Zij vroeg aandacht voor het project: "theatervoorstelling en maatjesmarkt eenzame ouder", . Een project dat wordt georganiseerd door de gezamenlijke KBO's van Sint-Oedenrode.

Hierna neemt de vergadering een aanvang. Het blijkt, dat KBO Nijnsel haar financiële reserves heeft moeten aanspreken. De inkomsten van de huisvestingssubsidie en oud papier zijn onmisbaar. Het zijn juist die twee zaken waarover de politiek in de komende tijd een standpunt moet innemen.

Jan van Acht, die de vergadering goed heeft geleid wordt door de vergadering gekozen tot voorzitter, hetgeen met applaus wordt begroet.

Na de vergadering is er een optreden van: "t is alt wa". Zij geven een mooie voorstelling over bekende Rooise personen en Rooise gebeurtenissen. Een muzikale cursus "Rooilogie", die door de aanwezigen goed is ontvangen. De middag werd traditioneel besloten met erwtensoep en roggebrood.