Afbeelding

Drie dagen "De natuur in beeld"

Algemeen

Sint-Oedenrode - Foto's maken is een leuke hobby, maar foto's laten zien aan andere mensen is ook leuk. Binnenkort staat dat te gebeuren. In het weekend van 20, 21 en 22 januari 2017 zal er door Fotogroep "De Vriendschap"  in Olland in de Loop'r een foto expositie worden gehouden.

Het thema van de foto expositie is "De natuur in beeld". Wat betekent dat op de bijna zeventig foto's die er hangen, op verschillende manieren onderwerpen uit de natuur zijn afgebeeld. Bijvoorbeeld foto's van een landschap, foto's van vogels, vlinders en/of andere dieren. Foto's die hier in de buurt gemaakt zijn, maar ook foto's uit verre landen. Op vrijdag 20 januari is de expositie te bezoeken van 19.00 tot 22.00 uur; op zaterdag 21 januari van 11.00 – 18.00 uur en op zondag 22 januari van 11.00 tot 17.00 uur.

Er is meer te zien! Tijdens de expositie wordt er namelijk ook nog een slideshow gepresenteerd waarbij foto's worden getoond van de natuur in Sint-Oedenrode en foto's die gemaakt zijn op (foto)reizen die een aantal van onze leden hebben gemaakt. Op een tweede scherm draait een PowerPoint presentatie waarop foto's van de natuur in IJsland worden getoond. Om de expositie voor de jeugd aantrekkelijker te maken, organiseren we voor hen een fotozoektocht.

Ontmoetingscentrum De Loop'r is een uitstekende plek voor een expositie als deze. Bovendien blijkt het ook een goede gastheer/dame (wat u maar wilt). Om ook de inwendige mens tegemoet te komen wordt er, speciaal voor deze expodagen, een smakelijk "flitsmenuutje" geserveerd! Het bezoeken van de expositie is gratis!