Afbeelding

Ollandia en Van de Sande uit elkaar

Algemeen

Olland - Tijdens de jaarvergadering van Ollandia – afgelopen donderdag - had voorzitter Erik Huijbregts belangrijk nieuws. Hij maakte bekend dat aan het einde van dit seizoen hoofdcoach Hugo van de Sande zal stoppen met zijn trainingsactiviteiten.

In goed overleg is door beide partijen dit besluit genomen. Na een aantal moeilijke jaren, door langdurige blessures van vaste basisspelers, heeft Ollandia de trein weer op de rails staan en is er in de afgelopen periode een groot aantal jeugdspelers doorgeschoven naar de selectie. De laatste weken groeit het vertrouwen en daaraan gekoppeld worden de punten weer bij elkaar gespeeld. 'Deze prestatie is zeker een verdienste van Hugo', zo laat het bestuur weten. 'Toch is nu het moment aangebroken om een frisse wind door de selectie te laten waaien.' Hugo heeft aangegeven ook aan een nieuwe uitdaging toe te zijn en hoopt van zijn spelers nog een mooi afscheid te krijgen in de vorm van een goede eindklassering in de competitie.
Ollandia gaat van af nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met Martien Hagelaars, tel 06 14449143 of mhagelaars@chello.nl

Hugo van de Sande