Afbeelding

Feestweekend bij CV de Heikneuters

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Feestweekend van de Heikneuters van 23, 24, 25 september staat dan ook bol van activiteiten voor alle leeftijden.

Vrijdag 23 september, Dansavond met een speciale oproep aan alle "oud"leden
Men begint op vrijdagavond met een ouderwets gezellige dansavond mmv. Ad Goossens. Ad bespeelt bijna alle instrumenten en hij weet de beentjes wel van de vloer te krijgen. Deze avond is voor iedereen gratis toegankelijk, maar het zou mooi zijn als we dan veel "oude" Heikneuters zouden mogen begroeten zodat we er meteen een mooie reünie van kunnen maken. Bij deze dus een oproep aan alle oud leden om eens een praatje te komen maken. Tijdens deze avond zijn er ook vele mooie prijzen te winnen met onze tombola.

Zaterdagmiddag 24 september, Vossenjacht
Dan zijn de kinderen aan de beurt. Dan wordt er vanaf 14.00 uur vanuit de Beckart een heuse vossenjacht georganiseerd in Nijnsel waar alle kinderen aan mee mogen doen. Er is voor elke deelnemer gratis ranja en een lekkere snoepzak Voor opgeven kun je contact opnemen bij Kim Verberk, mailadres vossenjacht@de-heikneuters.nl

Zaterdagavond 24 september, De Q Music Foute Party komt naar de Beckart
Het is gelukt. De Q Music Foute Party komt naar de Beckart! De kaartverkoop is volop begonnen. Maar er zijn er nog wel een paar verkrijgbaar. De show begint om 21.00 uur en de kaarten kosten € 11,- per persoon. De kaarten zijn online te bestellen bij Kim Verberk via onze site www.de-heilkneuters.nl De foute party hoeft weinig uitleg volgens ons. Maar voor diegenen. De foute party is veel jaren 80 & 90 muziek waarbij het natuurlijk heel mooi zou zijn als de gasten ook "foute" kleding aan hebben? De meest origineel verkleedde persoon kan een mooie foute prijs winnen.

Zondagmiddag 25 september, Levend tafelvoetbalspel
Een gezellige spelmiddag voor heel Nijnsel! De middag staat in het teken van een groot levend-tafel-voetbal-spel. Een groot luchtkussen waar 2 teams tegen elkaar voetballen. Je kunt je vooraf als team inschrijven. Zie onze website www.de-heikneuters.nl Deze competitie zal als een rode draad door de middag lopen met uiteindelijk een finale. Naast dit spel, komen er ook nog een 6-tal kleine spellen met als doel een mini 6-kamp voor de jeugd. De insteek is, om voor de allerkleinsten, de grotere kinderen, voor de pubers, maar ook voor de papa's en mama's of opa's en oma's, en alle andere volwassenen, een leuke middag te organiseren. Graag zien we jullie allemaal op 23-24 & 25 september in en rond de Beckart.