Afbeelding

Golf: een sport voor jong en oud

Algemeen

Sint-Oedenrode - Zaterdag 24 september wordt op de golfbaan aan de Schootsedijk 18 in Sint-Oedenrode een open dag gehouden. De bedoeling is dat in de golfsport geïnteresseerden, op deze middag kennis kunnen maken met, nog steeds, één van de snelst groeiende sporten in Nederland.

Gelukkig raakt de golfsport meer en meer haar oubollige imago kwijt. De fantastische overwinning van Nederlands topgolfer Joost Luiten op het recente KLM Open, zal zeker verder er toe bijdragen dat de golfsport meer in de belangstelling komt te staan. Golfclub de Schoot heeft het komende jaar weer ruimte voor nieuwe leden en mede daarom is besloten middels een opendag belangstellenden via een leuke wijze kennis te laten maken met de golfsport. Er zullen niet alleen presentaties worden verzorgd door de golfleraren van de golfschool, het is veel meer de opzet dat iedereen zelf ervaart wat het is voor het eerst een golfbal te slaan.

Ook voor reeds actieve golfers die nog steeds geen zogenaamde home course gevonden hebben een ideaal moment om eens te komen kennis maken met de alom geprezen sfeer op de golfbaan. Enthousiaste leden van onze club zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden en om eerste instructies te geven.

Kom voor een kennismaking tussen 13.00 uur en 16.00 naar Golfclub de Schoot aan de Schootsedijk 18 en wie weet bent u binnenkort ook actief aan het golfen.