Afbeelding

Meidenplaza maandprogramma september

Algemeen

Sint-Oedenrode - Bij de Meidenplaza worden eenmaal per 2 weken op woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur leuke activiteiten georganiseerd of er kan gewoon lekker als meiden onder elkaar wat gekletst worden.

Ook zijn de meiden bij de Meidenplaza aan het goede adres wanneer het gaat over voorlichting, huiswerk of opgroeivragen. De Meidenplaza is een onderdeel van Welzijn De Meierij in de gemeente Sint-Oedenrode. Tijdens de Meidenplaza worden uitsluitend activiteiten georganiseerd voor meiden uit de gemeente Sint-Oedenrode in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar. In de maand september kunnen meiden vanaf groep 7 deelnemen aan het meebrengbuffet (7 september; gratis entree) en workshops maskertjes maken (21 september: 1,50 deelnamekosten) In verband met een beperkt aantal plaatsen is inschrijven voor de activiteiten gewenst. Dit kan via m.stegenga@welzijndemeierij.nl of via meidenplaza@outlook.com
Voor vragen of meer informatie kunt u bellen met het nummer: 073-5441400. Vraag dan naar Monique Stegenga. Ons adres is: Laan van Henkenshage 2, 5492 BH te Sint-Oedenrode.