Afbeelding

Spelend boerderijdieren leren kennen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Natuurlijk weten kinderen wel hoe konijnen en cavia's eruit zien. Dat hebben ze bij de kinderboerderij vaak genoeg gezien. Maar er waren, zeker vroeger op een boerderij, veel meer dieren dan alleen maar een koe, een varken of een schaap. Het was vaak een bonte verzameling van grote en kleinere dieren, ze hoorden er gewoon bij!

Kinderboerderij Kienehoeve laat ouders en kinderen graag al spelend kennis maken met dieren die je op een boerderij kunt tegenkomen. Hiervoor is een echt leuk spel ontwikkeld en het bestuur heeft enkele van deze boerderijspelen aangekocht. Van klein naar groot kunnen ouders met hun kinderen of kleinkinderen  dit spel spelen en op die manier veel leren over dieren en hun betekenis voor de mens en natuur.

Op zondagmiddag 17 juli vanaf 13.30 uur tot 17.00 kunnen de kinderen hun hartje ophalen!  Ouders en grootouders hoeven zich dus niet te vervelen, al spelend kunnen zij ook nog eens luisteren naar de Mandogita's. Gitaar en mandolinemuziek zullen het welhaast oer- Rooise park omtoveren in een heerlijke plek om met kinderen en kleinkinderen te vertoeven! Activiteit en entree van de boerderij zijn gratis!