Afbeelding

Nijnsel kermis in café Oud Nijnsel

Algemeen

Nijnsel kermis staat voor de deur en wel van vrijdag 3 juni t/m maandag 6 juni. Café Oud Nijnsel gaat weer ouderwets gas geven. Alles is weer geregeld. Onder andere de grote tent, een podium, Pieter Foolen met zijn licht en geluid, toiletwagen, frietkraam, buitentap, muntenkassa enzovoorts.

De openingstijden met de Kermis zijn als volgt: vrijdag 3 juni: 20:00u tot 1:30u, zaterdag 4 juni 20:00u tot 2:00u, zondag 5 juni 16:00u tot 1:30u, maandag 6 juni 20:00u tot 0:30u. Op vrijdag is de aftrap voor DJ Menno, op zaterdag draait DJ J´roen, zondag mag het publiek genieten van de band `Bag on Wheels` samen met DJ Stan. Op maandag sluiten ze af met de geweldige feestband `de Coronas `

Het is alweer een half jaar geleden dat er nieuw leven wrd geblazen in café Oud Nijnsel. Langs deze weg willen de uitbaters iedereen bedanken voor het vertrouwen, de gezelligheid en hulp die ze hebben mogen ontvangen het afgelopen half jaar. "Zonder jullie lukt het niet………maar het komt goed", vertellen Hans en Esther van der Heijden. "Verder willen wij ook de omwonende bedanken dat we deze traditie nog steeds voort kunnen zetten. Wij hopen jullie allemaal te zien tijdens Nijnsel kermis. Wij hebben er in ieder geval zin in!"