De laatste jaren werd record op record verbroken.
De laatste jaren werd record op record verbroken.

25e Boeken- en Platenbeurs vol diversiteit

Algemeen

Sint-Oedenrode - In het weekend van 27 en 28 februari wordt alweer voor de 25e keer de alom bekende boeken- en platenbeurs gehouden. Ook dit jaar weer in de Odaschool.

Al jaren staat deze beurs bekend om de prima sortering in dertig categorieën, maar zeker ook om haar hoge kwaliteit tegen nog steeds dezelfde lage prijzen. Een groot deel van de meer dan 50.000 onderwerpen gaat de deur uit voor €1,50,-, voor € 1,00,- of zelfs voor € 0,50,-. Daarnaast vindt U op de geprijsde afdeling de mooiste boeken, zeer aantrekkelijk geprijsd en ook goed gesorteerd. Prachtige fotoboeken over de natuur, architectuur en landen en steden. Ook is er een grote hoeveelheid boeken over W.O. I en II. Vooral de categorieën Brabantica en Kunst zijn ook dit jaar erg goed voorzien door schenkingen van uitgebreide collecties van verzamelaars en particulieren aan de stichting Behoud Martinuskerk. Bij de geprijsde romans vindt U nu al mooie nieuwe boeken van recente datum en een extra service voor de liefhebbers: men heeft nu ook de ongeprijsde romans op alfabet gesorteerd, dit vergemakkelijkt het zoeken enorm. Bij de afdeling Specials en Snuffeldoos vindt men allerlei soorten, vaak zeer bijzondere en aparte boeken.

Niet alleen boeken
Er zijn vele legpuzzels (van 10 tot 3.000 stukjes), gezelschapsspelen, strips, losse tijdschriften, maar ook complete jaargangen op de beurs aanwezig. Wederom zijn er nieuwe landkaarten van de provincies en nieuwe geschiedenisschoolplaten te koop.

Muziekafdeling
Het merendeel van de klassieke en populaire lp's is te koop voor slechts €1,-. Speciale en bijzondere exemplaren kosten slechts enkele euro's, terwijl de hoeveelheid aangeboden dvd's en cd's ook steeds groter wordt. Zelfs voor een pick-up kunt U op de beurs terecht.

Op zondagmiddag 50% korting
En als extra aanbieding voor onze trouwe bezoekers: vanaf 14.00 uur zondagmiddag hoeft men dit jaar maar de helft van de prijs te betalen voor boeken in de ongeprijsde, maar zelfs ook in de geprijsde categorieën. Deze super korting geldt ook voor de complete muziekafdeling. De cd's zijn tijdens het hele weekend verlaagd in prijs van €1,50,- naar € 1,00,-. Op zondag geldt er een speciaal aanbod bij grotere afname.

Slechts één euro
De entreeprijs bedraagt slechts één euro, (inclusief een plastic tasje ter waarde van € 0,05,-). Voor de kinderen, die zelf heerlijk kunnen snuffelen in de vele dozen met jeugdboeken en strips, is het gratis. Op vertoon van de gele flyer ontvangt U gratis een lekkere kop koffie in de gezellige aula van de Odaschool. Deze flyer is o.a. te verkrijgen in Sint-Oedenrode bij de bibliotheek, het VVV, en Odendael. Ook kunt U de flyer downloaden vanaf de website. Op vertoon van de groene flyer krijgen kinderen een gratis kinderboek op de niet geprijsde afdelingen. Deze flyer wordt uitgedeeld op alle basisscholen van Sint-oedenrode.

Adres: Laan ten Bogaerde 7, Sint-Oedenrode. Openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Info: www.boeken-en-platenbeurs.nl