De titelveiling wordt 'serieus'  aangepakt.
De titelveiling wordt 'serieus' aangepakt.

17e Titelveiling in Proeverij van Ouds

Algemeen

Sint-Oedenrode - Een oproep aan alle Papbuiken. Zaterdag 12 december wordt voor de 17e keer de Titelveiling gehouden in Papgat. Voordat de Titelveiling begint is er een diner bij de Beleving. Hierbij zullen Prins Maarten Pap d'n Urste met Adjudant Berry en hun dames aanwezig zijn. Ook schuiven Titelhouders van het afgelopen seizoen aan tafel.

Wil je niets van dit alles missen, kom dan zaterdag 12 december om 20.00 uur naar Proeverij van Ouds of meld je aan voor het diner. Dit diner is voor iedereen toegankelijk. Tegen betaling van €27,50 kan iedereen zich aanmelden via titelveiling@papgat.com. Het diner wordt mede gesponsord door "de Beleving". Ook zal er van het bedrag €5,- ten goede komen aan carnaval in Papgat. Het menu is te vinden op de website van Stichting Papgat. www.papgat.com

Tijdens de Titelveiling kun je meebieden op titels, titels winnen in een van de loterijen, of gewoon genieten van het geweldige spektakel. Onder de muzikale begeleiding van de Blaosplekkers gaat het hele gezelschap naar Proeverij v. Ouds waar de titelveiling gehouden zal worden.

Na het geweldige succes van de vlaggen voor de mannelijke titels hebben we dit jaar ook vlaggen voor de vrouwelijk titels. Zo zorgen we dat bij iedere titel, man of vrouw, een mooie vlag bij de titelhouder/ster aan de gevel prijkt. We zien je graag tijdens dit heerlijk avondje uit in Papgat.