Afbeelding

Roois duo treedt op bij Memories & Dreams

Algemeen

Memories & Dreams is een bijzondere concertreeks, georganiseerd door Stichting Bruisend Heusden i.s.m. Mountain Events. Bezoekers maken kennis met muzikale talenten uit de regio en een afwisselend programma vol muziek, dans, zang en show, met een bijzondere boodschap. Na het overweldigende succes van Memories & Dreams in 2012, krijgt dit spectaculaire evenement op 11 t/m 14 november 2015 een vervolg. Het Rooise Duo Cens, bestaande uit Saskia en Carine Staals, treedt er op.

Memories & Dreams 2015 wordt georganiseerd ten bate van Villa Pardoes. Bij Villa Pardoes kunnen kinderen met een ernstige ziekte samen met het gezin gratis van een onbezorgde en onvergetelijke vakantieweek genieten. Omdat er een te grote wachtlijst bestaat voor deze vaak zo nodige vakanties, wil Villa Pardoes uitbreiden. Met de opbrengst van Memories & Dreams wordt een nieuwe muziektuin gerealiseerd in de thematuinen van Villa Pardoes. Kinderen kunnen daar interactief een muzikaal pad bewandelen, zoals hinkelend over een piano en balancerend op de snaren van een gitaar.

Het gevoel van ultieme vakantie dat Villa Pardoes aan haar gasten geeft, vormt de leidraad voor Memories & Dreams 2015. Denk hierbij terug aan de heerlijke vakanties waarin je onbezorgd hebt kunnen genieten samen met de mensen waar je om geeft. Voor de gezinnen die Villa Pardoes bezoeken is dit vaak onmogelijk. Met Memories & Dreams waan je je in een prachtige ambiance en kan je heerlijk wegdromen bij de muziek waardoor je weer die ultieme vakantiesfeer beleeft.

De cast van Memories & Dreams bestaat uit 14 regionale artiesten. De special guests zijn Mariska van Kolck, bekend als zangeres in diverse musicals en Nol Havens, zanger van VOF de Kunst. Mariska en Nol zijn 15 jaar ambassadeurs en vrienden van Villa Pardoes. Ondersteund door het 90-koppig Symfonisch Blaasorkest Drunen en Musicalgroepen Djemm! en De Notenkrakers kan je genieten van een spectaculair en afwisselend programma. www.memoriesanddreams